کباب مرغ شاید یکی از سادهترین غذاهای در دسترس باشد اما چگونه آماده کردن آن تاثیر زیادی در طعمش دارد. در این آموزش از مجله آشپزی شما را با کباب کردن مرغ با استفاده از مایکروویو آشنا خواهیم کرد.
این مرغ کبابی را حتما در خانه درست کنید و لذت خوردن این غذا را تجربه کنید.
مواد لازم :
طرز تهیه :
ابتدا فر را گرم میکنیم.
یک ظرف مخصوص ماکروویو آماده کرده و کره ، سیر ، سس سویا ، فلفل و جعفری را درونش ریخته و به هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود سپس به مدت 2 دقیقه درون ماکروویو قرار میدهیم تا کره ذوب شود.
سپس ران مرغها را درون ظرف میچینیم و مخلوط کره را به آن اضافه میکنیم و درون فر قرار میدهیم تا به مدت 20 دقیقه پخته شود اکنون میتوانید با مقداری جعفری و لیمو ترش این غذا را تزئین کنید و از خوردنش لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
مواد لازم:
فیله ی سینه ی مرغ 4تکه
عسل 1قاشق
روغن کانولا یا زیتون 1/4 لیوان
لمون یا لیمو ترش بزرگ 1عدد
سس خردل 1 قاشق
سیر له شده 2 حبّه
نمک 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
آب زعفران ته استکان
طرز تهیه: روغن زیتون، آب لیموترش، سس خردل، عسل، سیر، نمک، آب زعفران و فلفل سیاه را در درون یک کاسه بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس این مواد را در زیپ پک پلاستیکی برزگ بریزید.
فیله ها را داخل زیپ پک مذکور در بین مواد بخوابانید و درب آن را حکم ببندید و برای اطمینان از عدم نشتی در زیپ پک دیگری بخوابانید. بسته ی فیله ها را به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
برای کباب کردن فیله ها می توانید از تابه های دو طرفه استفاده کنید.
قبل از بیرون آوردن فیله ها از زیپ پک، تابه را روی شعله گاز قرار دهید و یک قاشق روغن در آن بریزید. سپس فیله ها را داخل تابه قرار دهید و شعله گاز را کم کنید. 10 دقیقه برای کباب شدن هر طرف فیله ها مدت زمان لازم است.
نکته: اگر از تابه ی دو طرفه استفاده می کنید می توانید پس از 10 دقیقه به راحتی تابه را برگردانید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ کبابی در ماکروویو
طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه های انار
منبع :ایران کوک