سلامت

salamatirani

سلامت

salamatirani

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی

فکر کنم خیلی از خانوما هستن که دوست دارن واسه مناسبتا و مهمونیای خاص یه غذای شیک و مجلسی درست کنن تا سفره ای رنگی تر داشته باشن. برای چنین مهمونیایی زرشک پلو با مرغ مجلسی وته چین مرغ انتخابای خیلی خوبی هستن. اما پیشنهاد امروز من به شما برای فردا که روز عید فطر هست مرغ شکم پر مجلسی که هم خیلی خوشمزست هم آسونه.

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی

مواد لازم برای تهیه ی مرغ شکم پر مجلسی

  • مرغ تمیز شده و پوست کنده 1 عدد کامل
  • سبزی مخصوص
  • پیاز 3 عدد متوسط
  • گردو 8 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب انار 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه 5 قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری
  • کشمش 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل و زردچوبه و آبلیمو به مقدار لازم
  • زرشک در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری

آماده کردن سبزی ها برای تهیه ی مرغ شکم پر مجلسی

  • جعفری 1 دسته ( بسته بندی هایی که در سبزی فروشی ها موجودن )
  • شوشاق یا چوچاق 1 دسته ( در صورتی که این سبزی در دسترس نبود به جاش از 2 حبه سیر در کنار نعنا استفاده کنید تا در کنار بقیه ی سبزی ها خوش عطر بشه )
  • نعنا 1/2 دسته ( نعنا بیشتر از این حد نشه چون باعث تلخی موادتون میشه )
  • پونه چند برگ برای عطر بهتر

برای سبزی های این غذا حتما این نسبتایی که میگم رعایت کنید تا غذای خوش طعم تر داشته باشین و مقداری هم که بهتون میگم برای آماده کردن 1 عدد مرغ کافیه. بعد از اینکه سبزی هارو شستین و خشک شد اونارو با هم مخلوط کنید و ساتوری کنید. اگر به میزان زیاد این سبزی رو تهیه کردین میتونین در فریزر نگهداری کنید.

بعد از آماده کردن سبزی ها ، 3 عدد پیاز رو رنده ی درشت بزنین و به همراه سبزی و 1.5 لیوان آب و کمی نمک بذارین روی حرارت تا بپزه و آبش خشک بشه. کم کم که سبزی و پیاز آماده میشن عطر خوش سبزی هام فضای خونه رو پر میکنه.

پخت سبزی و پیاز با آب

تا زمانی که سبزی و پیاز آماده بشه بهتره شما به بقیه ی کارا برسین. اول از همه قابلمه ای رو که میخواین انتخاب کنید و کمی روغن داخلش بریزین و بذارین تا کمی داغ شه. مرغ رو نمک و زردچوبه بزنین و داخل روغن کمی سرخش کنید تا همه طرفش طلایی بشه.

سرخ کردن مرغ

وقتی که سرخ کردن مرغ تموم شد اونو از قابلمه بیرون بیارین و از همون روغ برای تفت دادن 3 قاشق غذاخوری رب استفاده کنید تا سس مرغ رو آماده کنید. نمک ، فلفل و آبلیمو رو هم طبق سلیقه بهش اضافه کنید و 2 لیوان آب بریزین داخلش و بذارین تا به جوش بیاد و بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید تا مرغ رو آماده کنید و داخلش بذارین. ( در این مرحله زیاد آب داخل سس نریزین چون مرغ هم در حین پخت آب پس میده )

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ

طرز تهیه مرغ آنچیلادا

طرز تهیه مرغ سالسا

طرز تهیه مرغ لیمویی

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی

طرز تهیه مرغ کبابی عسلی

طرز تهیه مرغ کبابی در ماکروویو

طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه های انار

منبع:دونفره

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.