فکر کنم خیلی از خانوما هستن که دوست دارن واسه مناسبتا و مهمونیای خاص یه غذای شیک و مجلسی درست کنن تا سفره ای رنگی تر داشته باشن. برای چنین مهمونیایی زرشک پلو با مرغ مجلسی وته چین مرغ انتخابای خیلی خوبی هستن. اما پیشنهاد امروز من به شما برای فردا که روز عید فطر هست مرغ شکم پر مجلسی که هم خیلی خوشمزست هم آسونه.
مواد لازم برای تهیه ی مرغ شکم پر مجلسی
آماده کردن سبزی ها برای تهیه ی مرغ شکم پر مجلسی
برای سبزی های این غذا حتما این نسبتایی که میگم رعایت کنید تا غذای خوش طعم تر داشته باشین و مقداری هم که بهتون میگم برای آماده کردن 1 عدد مرغ کافیه. بعد از اینکه سبزی هارو شستین و خشک شد اونارو با هم مخلوط کنید و ساتوری کنید. اگر به میزان زیاد این سبزی رو تهیه کردین میتونین در فریزر نگهداری کنید.
بعد از آماده کردن سبزی ها ، 3 عدد پیاز رو رنده ی درشت بزنین و به همراه سبزی و 1.5 لیوان آب و کمی نمک بذارین روی حرارت تا بپزه و آبش خشک بشه. کم کم که سبزی و پیاز آماده میشن عطر خوش سبزی هام فضای خونه رو پر میکنه.
تا زمانی که سبزی و پیاز آماده بشه بهتره شما به بقیه ی کارا برسین. اول از همه قابلمه ای رو که میخواین انتخاب کنید و کمی روغن داخلش بریزین و بذارین تا کمی داغ شه. مرغ رو نمک و زردچوبه بزنین و داخل روغن کمی سرخش کنید تا همه طرفش طلایی بشه.
وقتی که سرخ کردن مرغ تموم شد اونو از قابلمه بیرون بیارین و از همون روغ برای تفت دادن 3 قاشق غذاخوری رب استفاده کنید تا سس مرغ رو آماده کنید. نمک ، فلفل و آبلیمو رو هم طبق سلیقه بهش اضافه کنید و 2 لیوان آب بریزین داخلش و بذارین تا به جوش بیاد و بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید تا مرغ رو آماده کنید و داخلش بذارین. ( در این مرحله زیاد آب داخل سس نریزین چون مرغ هم در حین پخت آب پس میده )
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مرغ کبابی در ماکروویو
طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه های انار
منبع:دونفره