سلامت

salamatirani

سلامت

salamatirani

علت مصرف آووکادو در بارداری و مضرات آن


 آووکادو در بارداری : بیماری های معده و یبوست در دوران بارداری شایع است. محتوای فیبر غنی در آووکادو به هضم کمک می کند و باعث حرکت روده می شود.

علت مصرف آووکادو در بارداری و مضرات آن


مزایای آووکادو در طول بارداری

مزایای مختلف خوردن میوه های آووکادو، به شرح زیر است:

1. منبع عالی اسید فولیک:

فقدان اسید فولیک می تواند باعث ایجاد نقص در نوزادان شود. بنابراین، جنین نیاز به فولیک اسید برای رشد مناسب ارگان ها دارد. آووکادو منبع غنی از فولیک اسید است و حدود 5 میکروگرم اسید فولیک در هر نیم فنجان میوه وجود دارد.


2. درمان کم خونی:

کمبود آهن در دوران بارداری می تواند منجر به کم خونی در زنان باردار شود. آووکادو حاوی مقادیر فراوانی آهن مورد نیاز در دوران بارداری است.


3. هضم غذا:

بیماری های معده و یبوست در دوران بارداری شایع است. محتوای فیبر غنی در آووکادو به هضم کمک می کند و باعث حرکت روده می شود.


4. غنی از ویتامین ها:

آووکادو غنی از ویتامین ها است. این میوه غنی از ویتامین های B1، B2، B5، B6، C، E و K می باشد که برای رژیم مادران ضروری است و برای رشد جنین مهم است.


5. مبارزه با بیماری صبحگاهی:

این یکی دیگر از علائم اولیه بارداری اولیه است که شما را در سه ماه اول خسته می کند. ویتامین C موجود در آووکادو در این شرایط مفید است.


6. سطح کلسترول و قند را کنترل می کند:

مصرف منظم آووکادو در کنترل کلسترول و قند در دوران بارداری موثر است.


7. تسکین گرفتگی و درد پا:

گرفتگی عضلات پا نیز در طول بارداری رایج است و آووکادو می تواند از گرفتگی عضلات پا جلوگیری کند. آووکادو پتاسیم بیشتری نسبت به موز دارد، و پتاسیم همراه با کلسیم به کاهش گرفتگی عضلات کمک می کند.


8. افزایش رشد مغز جنین:

یک فنجان آووکادو حاوی 22 میلی گرم کلر است که برای رشد مغز جنین و نیز توسعه عصب ضروری است.


9. غنی از مواد معدنی:

آووکادو مقدار کلسیم، پتاسیم، منیزیم، نیاسین، فسفر، مس، روی و منگنز مورد نیاز روزانه را فراهم می کند.


10. کمک به جذب مواد مغذی:

نه تنها آووکادو مواد مغذی زیادی را فراهم می کند، بلکه همچنین به سیستم شما کمک می کند مواد مغذی را از مواد غذایی دیگر جذب کند. به عنوان مثال، آووکادو جذب آنتی اکسیدان کاروتنوئیدها را از سیب زمینی شیرین، سبزیجات برگ و هویج فراهم می کند.


11. غنی از چربی سالم:

کالری اضافی در طول بارداری برای رشد جنین لازم است و چربی های لازم برای آن ضروری است. آووکادو حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است که برای شما و نوزاد شما مفید است.


12. کاهش خطر افزایش وزن:

از آنجایی که آووکادو غنی از فیبر است، احتمال افزایش وزن را کاهش میدهد. تقریبا 25٪ فیبر محلول است که به باکتری های دستگاه گوارش کمک می کند تا سلامت متابولیک را بهبود بخشد.


13. کاهش خطر ابتلا به پره اکلامپسی:

سطح پتاسیم بالا در میوه سبب کاهش احتمال ابتلا به پره اکلامپسی می شود زیرا سطح فشار خون پایین است. بنابراین می تواند خطر مشکلات قلبی را در آینده کاهش دهد.


عوارض جانبی آووکادو در دوران بارداری

در اینجا شرایطی وجود دارد که ممکن است شما مجبور به محدود کردن و یا متوقف کردن مصرف آوکادو شوید:

 اگر چربی شما بالا است و در حال تلاش برای مدیریت وزن هستید، از خوردن بیش از حد میوه اجتناب کنید. کالری زیاد، هر چند از چربی های خوب، می تواند باعث افزاش چربی شود.
 اگر به لاتکس حساسیت دارید، باید مصرف را محدود کنید زیرا غذاهایی مانند آووکادو و موز به آلرژی های لاتکس مرتبط هستند.
بهتر است با پزشک خود در موارد فوق صحبت کنید.


منبع: اوما

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.